FAMILIEDAG PÅ ISEN - 10 MARS 2024 

Ta hele familien med på en GRATIS dag utendørs. Vi byr på masse ulike aktiviteter! 

Isfiske, skøyter, ski, isbading, hundekjøring, stamp, pølser, lotteri, møt andre frivillige aktører og se hva de holder på ++

Mer info kommer....

GRATIS VILLMARKSCAMP HØSTEN 2023 - 

           ALDERSGRUPPE 10-16 ÅR

SKUMSJØEN 6-8 OKTOBER

Vi arrangerer den siste villmarkscampen i 2023 med midler fra Lotteri- og Stiftesestilsynet helgen 6-8 oktober på Skumsjøen. Få en kjekk start på høstferien sammen med andre barn og unge, og tilbring en helg hvor du sover ute i lavvo eller hengekøye, og delta på spennende aktiviteter som kano/kajakkpadling, fisking, bålkos, lage mat utendørs m.m.

Campen er helt gratis, og alt av mat og drikke er inkludert. Det er lov å ha med seg eget godteri og drikke i en begrenset mengde.


Alle har muligheten til å være med, men målgruppene vi har søkt om midler i forhold til er barn og unge fra familier med vedvarende lavinntekt, jenter med minoritetsbakgrunn og jenter generelt i et miljø hvor jenter er underrepresentert eller opplever særlige utfordringer, og mennesker med funksjonsnedsettelser. 

Dersom vi opplever utfordringer med vær og vind, vil vi vurdere andre muligheter for plassering av campområde.

Vi har 20 plasser, og barn/unge med funksjonsnedsettelser som krever ekstra oppfølging må melde seg på sammen med ledsager. Bruk påmeldingsskjema under, og første til mølla-prinsippet vil gjelde.

PS. Dersom du ikke får tilbakemelding innen 48 timer av innsendt skjema, og dersom dere har andre spørsmål, ta kontakt med Anne Sophie på tlf. 98475540 eller annesophie@villtotningen.no

GRATIS SOMMERAKTIVITETER 2023

VILLMARKSCAMP PÅ HOMMELSJØEN, TOTENÅSEN 21-23 juli

GRATIS VILLMARKSCAMP FOR BARN OG UNGE MELLOM 10 OG 16 år 

Villtotningen Villmarksklubb har søkt midler (tilretteleggingstilskudd) hos Lotteri- og Stiftelsestilsynet, slik at flere barn og unge, uavhengig av økonomi, etnisitet og andre utfordringer, kan få gratis aktiviteter og opplevelser. Målgruppen for denne leiren er barn og unge fra familier med vedvarende lav inntekt, jenter med minoritetsbakgrunn, og jenter generelt, da jenter er underrepresentert i jakt- fiske og friluftslivet. Selv om dette er målgruppen, så ønsker vi av ulike årsaker en bred deltakergruppe som representerer unge generelt. Vi gir tilbud til 20 barn og unge mellom 10 og 16 år i Østre Toten, Vestre Toten og Gjøvik. Det å delta på dette vil gi en positiv opplevelse sosialt med andre i samme alder, og du kan forvente deg å treffe andre unge og voksne som vil gjøre alt for at du skal ha en god ferieopplevelse. Du vil her få muligheten til å utvide din bekjentskapskrets hvis du ønsker det. 

Tidsrommet for campen er 21 - 23 juli.


REISEDETALJER!

Oppmøte på Torssætra kl. 17.00 fredag den 21.07. Så kjører vi samlet derifra, og setter opp camp på Hommelsjøen i Lodd nr 4 på Totenåsen. Her vil det bli mulighet for mange friluftsaktiviteter som blant annet fisking, kanopadling, bading, lage mat på bål, gå en tur i skogen, m.m. Utstyr i forhold til aktivitetene lånes ut. Alle aktiviteter vil være tilrettelagt for målgruppen og det legges vekt på at dette er et ferieopphold. Når det gjelder overnatting så vil dette foregå i lavvo eller telt. Vi tar sikte på å reise fra Hommelsjøen ca. kl. 13.00 på søndag.

All mat og drikke er inkludert. Det er lov til å ha med seg litt snop i begrenset mengde, og brus. Under oppholdet er det både ungdomsledere og erfarne voksne ledere til stede som er tilknyttet Villtotningen Villmarksklubb. 

Det er viktig at alle deltagerne bidrar positivt til at dette er en god opplevelse for alle. Synes du dette høres bra og spennende ut, så send inn påmeldingsskjema du finner under. Et viktig moment er at deltagerne skal ha det fint på ferie sammen og gruppen er bredt sammensatt av forskjellige deltagere. For at alle som er med på dette skal ha en god ferieopplevelse er det behov for at alle er enige om felles regler:

•Alle skal behandle hverandre med respekt

•Det er nulltoleranse for bruk av alkohol og andre rusmidler

•Vi behandler utstyr pent

•Det er forbudt med telefonbruk under aktiviteter og der hvor alle oppholder seg sammen

•Det er ikke lov til å ta bilde av andre mennesker uten godkjenning under oppholdet

*Ved å sende påmeldingsskjema godtar du disse reglene. Foresatte har selv ansvar for at egne barn er informert om reglene i forkant av oppholdet. Ved brudd på reglene kan det føre til hjemsendelse for egen regning, erstatningsansvar eller utestengning fra aktivitet.

Søknadsfrist: SNAREST!

Du kan forvente fortløpende svar fra oss.

Ta kontakt hvis noe er uklart eller du lurer på om dette kan være noe for deg/dere.


Dersom skjemaet blir korrekt innsendt, vil du motta en kvittering for innsending. Ta kontakt dersom du ikke mottar slik kvittering, eller forsøk sende skjemaet på nytt.

Gratis Sommercamp på Strandenga Leirsted 5-9 juli 

for barn og unge mellom 10 og 14 år 

Frist for påmelding utløpt...Gratis jegerprøvekurs sommeren 2023 for ungdom 

mellom 14 og 20 år!

Påmeldingsfrist utløpt

Villtotningen Villmarksklubb har søkt midler i Gjensidigestiftelsen, slik at flere barn og unge, uavhengig av økonomi og andre utfordringer, kan få gratis opplevelser og ferieaktiviteter over fem dager. 


I denne anledning har vi gleden av å kunne tilby et helt gratis jegerprøvekurs til 12 ungdom mellom 14 og 20 år i tidsrommet 10-14 juli, bosatt i Østre Toten, Vestre Toten og Gjøvik.

Undervisningen består av 30 timer fordelt på 5 sammenhengende dager, og vil foregå på ettermiddag/kveld. Kurset avsluttes med en skriftlig eksamen en av de nærmeste dagene etter kursslutt.

Kurset vil bli avholdt i våre klubblokaler i Bøverbrugata 5 på Bøverbru, og en av dagene vil foregå på Revhiholen skytebane. Alle utgifter er inkludert i kurset, inkl. eksamensavgiften på kr. 360,- til Miljødirektoratet.

Det vil bli servert mat hver dag. Dersom det må benyttes kollektivtransport til og fra kursstedet, dekkes også dette. 


Målet med vårt gratiskurs for ungdom er at flere skal få mulighet til å delta på dette, uavhengig av økonomi og andre typer utfordringer som gjør at deltakelse på ordinære kurs kan bli vanskelig. 


For påmelding, fyll inn skjema under. 

*Det gjøres oppmerksom på at det under strengt oppsyn under jegerprøvekurset vil bli håndtert og benyttet skarpladede skytevåpen som en del av opplæringen. Ved å sende inn dette skjemaet godtar du disse betingelsene. Det vil ikke gis noen begrunnelse for avslag på søknaden. Dersom det blir mange påmeldinger slik at ikke alle søkere kan få tilbud, så vil søknader behovsprøves etter ulike kriterier. 

Søknadsfrist: 20 juni.

Du kan forvente svar innen 25 juni.


Gratis villmarkscamp (fredag - søndag) for mennesker med spesielle behov, sommer/høst 2023: Info kommer.....TIDLIGERE ARRANGEMENTER

FAMILIEDAG 12 MARS PÅ SILLONGEN

Medarrangører
Friskus IL
RS Ung
Vestre Toten løypelag
BUA Østre Toten
Mjøsbadestamp