JEGERPRØVEN

Med jevne mellomrom holder vi jegerprøvekurs i våre klubblokaler på Bøverbru. I  tillegg er det mulig å arrangere kurs på andre lokasjoner etter ønske fra deltakere dersom forholdene ligger til rette for det. Vi tilbyr både intensivkurs over to helger, og kveldsbasert kurs over 9 samlinger.
Et jegerprøvekurs består av 30 timers undervisning, og avsluttes med en skriftlig nettbasert eksamen med 50 spørsmål.

Vi tilrettelegger mer enn gjerne for deg med ulike lærevansker, det være seg språk, konsentrasjonsvansker, lese/skrivevansker etc, noe vi allerede har god erfaring med å gjøre. Dine utfordringer skal ikke være til hinder for en god kursopplevelse!

Våre dyktige jegerprøveinstruktører er Tom Pedersen, som er vår hovedinstruktør, og Tomas Pedersen Fløgum som er hjelpeinstruktør i påvente av egen autorisasjon. Begge er hagleinstruktører. Anne Sophie Marthinsen er i tillegg hagleinstruktør. Rifleinstruktør låner vi fra tid til annen fra Toten jff Lodd nr. 2.

Livet som jeger byr på mange gode naturopplevelser, og kan oppleves som svært berikende. Mange som tar jegerprøven kommer aldri i gang med aktiv jakt, men med dette i tankene så ønsker vi å gi våre kursdeltakere god oppfølging også i etterkant av kursslutt, både når det gjelder kjøp av våpen, aktiviteter i forhold til skytetrening og deltakelse under jakt.

KOMMENDE KURS 2024
TIDLIGERE KURS

JEGERPRØVEKURS PÅ TERNINGMOEN LEIR 2023

Vi arrangerer jegerprøvekurs over to helger i ukene 43 og 44.

Ta kontakt med oss ved interesse for dette kurset.

  • Gratis jegerprøvekurs for ungdom mellom 14 og 20 år sommeren 2023. Kurset blir søknadsbasert med bakgrunn i å gi ungdom ferieaktiviteter, uavhengig av økonomi og andre utfordringer for deltakelse på ordinære kurs, og er støttet av midler fra Gjensidigestiftelsen. Gå til www.villtotningen-villmarksklubb.no/aktiviteter for info og påmelding!


  • Intensivkurs over to helger i mai/juni med kursstart 19. mai kl. 18.00

Ved interesse for kurs, ta kontakt med oss!

Anne Sophie er kursansvarlig hos oss, og tar imot henvendelser angående kurs. 

Ta kontakt med henne på enten tlf. 98475540 eller epost annesophie@villtotningen.no 

Vi er medlem av Studieforbundet Næring og Samfunn.

Studieforbundet næring og samfunn er godkjent av Miljødirektoratet for gjennomføring av jegerprøvekurs.