OM OSS

Vår drift er kun basert på frivillig engasjement!

Men likevel koster det å drive en frivillig organisasjon. For å drifte klubbhuset og klubbaktiviteten på en slik måte at vi holder en lav deltakerkostnad, så holder vi jegerprøvekurs i våre lokaler flere ganger i året. Vi har også en liten bruktbutikk som selger klær og sko, og denne har lokale i første etasje i Bøverbrugata 5. Vi er helt avhengige av disse inntektene for å kunne gi våre barn og unge gode fritidsaktiviteter som passer lommeboka til de fleste.


Å være medlem hos oss koster kr. 600,- pr år. 

Som medlem har du fordeler når det gjelder lån av utstyr. Vår utstyrsbank er STOR, og vi har alt fra pilkestikker til lavvoer og båter som våre medlemmer får låne helt gratis. Barn og unge har tilbud om ukentlige aktiviteter, men vi har også en egen voksengruppe som får tilbud om å delta på arrangementer med jevne mellomrom. 

Ønsker du å melde inn deg eller noen andre, så se og fyll inn skjema under fanen "kontakt".

MØT STYRET VÅRT

Leder: Tomas Pedersen Fløgum 

Nestleder: Anne Sophie Marthinsen

Styremedlem: Gunn Marie Evensen

Styremedlem: Kari Møller Hester

Styremedlem: Sven Erik Sangnes Espeland

Styremedlem: Lars Pedersen

Styremedlem/ungdomskontakt: Leander Bakke

Styremedlem/ungdomskontakt: Harald Magnus Andersen

Jakt- og fiskeveileder

I tillegg til styret vårt så har vi også en ressursperson og jakt/fiskeveileder som heter Tom Pedersen. Han har mange år bak seg som jegerprøveinstruktør, som også er en av rollene hans hos oss. 

Andre frivillige dere treffer hos oss

Tommy Furuseth

Bjørn Isak Solbakken

Randi MellemstadHAR DU LYST TIL Å BIDRA? 

TA GJERNE KONTAKT MED OSS!

SPONSORER OG SAMARBEIDSPARTNERE

I løpet av 2022 var vi så heldige å bli tildelt kr. 500.000,- i gavemidler av Totens Sparebank, noe som resulterte i at vi i februar 2023 fikk oppfylt drømmen om å kjøpe klubbhuset vårt på Bøverbru!

Vi fikk også støtte av Gjensidigestiftelsen på kr. 175.020,- til vårt kanoprosjekt. Disse midlene skal brukes til å anskaffe en komplett kanohenger, samt to ekstra kanoer som skal spesial-ombygges til å bli utstyrt med nødvendig sittestøtte for mennesker som ikke har fysiske forutsetninger for å sitte på egenhånd i en kano. Dette ombyggingsprosjektet skal vi få hjelp til å gjennomføre av vår samarbeidspartner Friskus IL. 


Vi hadde ikke klart å gjennomføre enkelte deler av vår drift uten hjelp og støtte fra andre lokale lag og foreninger, samarbeidspartnere, lokalt næringsliv og sponsorer av ulike varer og tjenester. Tusen takk til alle dere som bidrar til å gjøre oss gode!